17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeautyCe probe a susținut Krystyna Pyszková (Cehia) pentru a deveni Miss World...

Ce probe a susținut Krystyna Pyszková (Cehia) pentru a deveni Miss World 2024

Tânăra Krystyna Pyszková (23 de ani), studentă la Drept și fotomodel, a cucerit titlul Miss World 2024.

Krystyna a reprezentat țara ei, Cehia, într-un concurs la care au participat 112 fete. Pe următoarele locuri s-au clasat Yasmina Zeytoun (Liban), Aché Abrahams (Trinidad Tobago) şi Lesego Chombo (Botswana).

Printre probele preliminare s-au numărat cele de fitness, frumuseţe, talent şi public speaking. De asemenea, Krystyna a vorbit despre eliminarea prejudecăților referitoare la menstruaţie, subliniind că “a fi femeie este un dar” şi că menstruaţia nu trebuie să fie un subiect interzis.

Krystyna este studentă în Cehia și, în paralel, lucrează ca fotomodel. Ea a dezvăluit că a făcut voluntariat în Tanzania unde a contribuit la deschiderea unei școli de engleză pentru copii.

Concursul din ziua de 9 martie 2024 s-a desfășurat în India, în marele oraș Mumbai (Bombay). România a fost reprezentată de Ada – Maria Ileana, aceasta fiind profesoară de Limba Engleză. Ea a avut o prestație bună însă n-a reușit totuși să se califice între primele 40 de concurente.

Precedentul titlu Miss World, cel din anul 2022, era deținut de Karolina Bielawska (Polonia).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...
Ultima oră
Pe aceeași temă