30 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeLifestyleBani mulți, dar și alte avantaje majore! Iată de ce să faci...

Bani mulți, dar și alte avantaje majore! Iată de ce să faci videochat în București!

Societatea se schimbă în permanență și, dacă ești atentă, înveți să profiți de fiecare oportunitate care apare. De exemplu, o tânăra de 18 sau 20 de ani nu mai trebuie neapărat să se angajeze în fabrică sau să accepte alt job nu foarte bine plătit dacă vrea să se întrețină pe durata facultății. Ea poate alege să facă videochat în București, iar această decizie o va ajuta să își împlinească visele mai devreme decât ar fi crezut!

Iar banii câștigați sunt departe de a reprezenta singurul beneficiu. De fapt, fetele care practică videochat Bucuresti Studio 20 au parte și de numeroase alte avantaje, astfel încât au și timp liber, siguranță deplină și posibilitatea de a învăța lucruri ce se vor dovedi folositoare întreaga viață.

Posibilitățile de câștig Chiar din primele trei luni de activitate, o tânără care alege să facă videochat în București are parte de o sumă minimă garantată în valoare de 1000 de dolari pe lună. Nu contează performanțele obținute în această perioadă pe platformele online, ci doar să își respecte programul și să asculte sfaturile echipei.

Apoi, încasările cresc substanțial pe măsură ce capătă mai multă experiență. Primește un comision standard brut în valoare de 50% din câștigurile realizate pe site-uri, plus mai multe tipuri de bonusuri cumulative, care răsplătesc numărul de ore lucrate, atingerea unui anumit nivel de câștiguri, comportamentul online sau fidelitatea față de echipă. Nu e de mirare că multe fete depășesc constant pragul de 10 000 de dolari obținuți în fiecare lună!

videochat Bucuresti

Legalitate deplină

Chiar din prima zi de activitate, fiecare model online semnează un contract de artist-interpret, în care sunt trecute în mod detaliat, cât se poate de clar, drepturile și obligațiile fiecărei părți. Documentul respectă în totalitate legislația în vigoare.

În plus, fiecare dintre plățile efectuate o dată la două săptămâni este însoțită de un act adițional în care sunt trecute toate detaliile referitoare la banii primiți, de la încasările totale de pe site-uri la comisionul ce revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și, bineînțeles, suma netă ce intră în cont.

Programul de lucru flexibil

Majoritatea angajaților din alte domenii nu au deloc posibilitatea de a-și alege programul de lucru. Multe dintre fetele care fac videochat în București sunt însă studente și au nevoie de ture flexibile, care să le permită să se prezinte la cursuri sau examene.

De aceea, la începutul fiecărei perioade, ele aleg ora la care doresc să înceapă programul: dimineață, după-amiaza târziu sau noaptea. Indiferent de decizie, câștigurile nu le sunt afectate, deoarece pe site-uri se află în permanență milioane de bărbați din toate colțurile lumii, din țări cu fusuri orare diferite.

Cursuri individuale gratuite

Modelele aflate la început de drum primesc cursuri individuale gratuite de machiaj, de limba engleză sau de cultură generală. Astfel, obțin o serie de cunoștințe care se vor dovedi utile nu doar în industria de divertisment online pentru adulți, ci în orice carieră ar alege ulterior.

De asemenea, interacțiunea zilnică, de la distanță, cu sute de bărbați le ajută să cunoască foarte bine psihologia umană, să își dea seama de la prima vedere ce simte un om, care îi sunt dorințele și temerile. Nici măcar psihologii cu experiență nu au un asemenea talent!

Iată, deci, de ce merită să faci videochat București! Tinerețea devine cu adevărat vârsta de aur, atunci când câștigi bani mulți și, totodată, ai timpul necesar pentru a-i cheltui și înveți și o mulțime de lucruri folositoare!

Cele mai citite

Pelerinaj AUR pe la AEP, Ministerul Economiei și ANRE

Aproximativ 200 de membri şi susţinători ai Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) au iniţiat un protest ad-hoc, astîzi, în jurul orei 11.17, la...

Și-au bătut jos de mine, au negat tot

Adolescenta a relatat că ar fi vorba de 3 bărbați pe care-i bănuiește că au fost implicați."Era o petrecere pe plajă și ne-am...

Rupert Murdoch anunță retragerea de la conducerea conglomeratului său media. Cine va prelua frâiele Fox și News Corp

La vârsta de 92 de ani, Rupert Murdoch, magnatul media mondial din SUA, renunțăla conducerea imperiului media global pe care a început să-l...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies