18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleBalint: "Imi doresc continuitate la Craiova"

Balint: “Imi doresc continuitate la Craiova”

Formaţia CS Universitatea Craiova a obţinut matematic promovarea în Liga I, în urma remizei din meciul cu CS Metalul Reşiţa, scor 1-1, partidă la finalul căreia tehnicianul Gabi Balint s-a declarat fericit pentru că rămâne "în istoria frumoasă a acestui club"."Mă aşteptam la un meci greu, dar nici chiar aşa. Până în ultimul minut, Reşiţa a jucat cu îndârjire. A dominat meciul. Noi am mizat pe fazele fixe şi am reuşit să marcăm. Păcar de golul primit. Dar nimic nu se câştigă fără trudă. Sunt fericit pentru că rămân în istoria frumoasă a acestui club. Le mulţumesc băieţilor pentru modul cum s-au dăruit. Îmi doresc continuitate la Craiova, pentru că am un colectiv bun, condiţii pentru performanţă şi fani extraordinari", a spus Balint, citat de csuc.ro.

El a precizat că ultima partidă din play-off, cu CSM Râmnicu Vâlcea, va fi "mai mult un meci demonstrativ". "Sărbătoarea o vom face la Craiova după meciul cu Vâlcea. Va fi mai mult un meci demonstrativ, dar pe care îmi doresc să-l câştigăm pentru a încheia en-fanfare acest sezon. Băieţii vor avea acum trei zile libere, pentru că le merită cu prisosinţă, apoi va urma meciul cu Vâlcea şi vom face programul pentru sezonul viitor", a afirmat Balint.

CS Universitatea a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv, dar Comisia de Disciplină a FRF urmează să ia o decizie în privinţa clubului oltean. Comisia trebuie să se pronunţe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condiţiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.Situaţia CS Universitatea Craiova este neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că "pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competiţional următor – de cel puţin trei ani consecutiv".

În 28 aprilie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF.

Afilierea definitivă a CS Universitatea la FRF va fi supusă la vot într-o Adunare Generală Extraordinară.

Cele mai citite

Actorul francez Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru agresiune sexuală

Actorul francez Gerard Depardieu a fost interogat de poliție în legătură cu agresiuni sexuale asupra a două femei, au declarat surse din cadrul poliției,...

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă