19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleAUTO NETWORK INTERNATIONAL – reparatii la nivel inalt

AUTO NETWORK INTERNATIONAL – reparatii la nivel inalt

Service Auto Vitan este un domeniu al SC Auto Network International SRL si ocupa ferm o pozitie semnificativa in domeniul service auto Bucuresti. Scopul companiei este sa asigure intretinerea profesionala si repararea masinilor moderne de productie importata si interna. Personalul calificat este format din specialisti cu experienta, iar dotarea cu utilaje, echipamente si instrumente de inalta tehnologie le permite sa rezolve o gama larga de sarcini de cea mai complexa natura in domeniul service auto.

 

Service auto
Service Auto Vitan este o parte integranta, implicata in sistemul de buna functionare a masinii. Fiecare deplasare cu masina este un efect intens al fortelor de frecare, al fortei mecanice etc. si de aceea, monitorizarea periodica a starii masinii este absolut necesara pentru functionarea sa in conditii de siguranta. Serviciul de deservire se refera la mentinerea starii de functionare a tuturor sistemelor vehiculelor, identificarea si eliminarea la timp a defectiunilor evidente si ascunse si identificarea potentialelor defectiuni.

 

Reparatii motor
Motorul este inima masinii. Motorul ajuta la miscarea masinii si functionarea atat a unitatilor principale (generator) cat si a celor auxiliare (servodirectie, climatizare etc.) In acest sens, in cazul in care motorul functioneaza defectuos, atunci ar trebui sa apelezi la service-ul auto din Bucuresti al Auto Network International pentru reparatii la acesta.

 

Schimb ulei la cutia de viteze (automata sau manuala)
Pentru functionarea corecta a cutiei de viteze si pentru timp indelungat uleiul la cutia de viteze trebuie schimbat obligatoriu in termene clare delimitate in timp de 60.000 sau 100.000 km in functie de tipul masinii si modelul cutiei de viteze.

Este foarte important sa subliniem ca doar un mecanic auto inalt calificat de la un service auto, ar trebui sa schimbe uleiul la cutia de viteze. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor structurale si faptului ca este o operatiune delicata si se face rar.

 

Testare auto (inainte de cumpararea unei masini second hand)
Daca planuiesti sa cumperi o masina second hand, iti recomandam in mod deosebit sa apelezi la AUTO NETWORK INTERNATIONAL, pentru o testare auto completa. Diagnosticul auto va ajuta la evitarea multor riscuri si cheltuieli neprevazute daca sunt detectate defecte grave, defectiuni si deprecieri in faza in care reparatiile majore si inlocuirea componentelor principale nu mai sunt posibile. In orice caz, costul unui diagnostic complet al vehiculului, de regula, este incomparabil mai mic decat lucrarile de service auto complexe.

 

Diagnostic sistem computerizat
Diagnosticul auto computerizat este un proces in care se citesc codurile eventualelor defectiuni pe nodurile principale, stergerea acestor coduri si corectarea lor ulterioara. Echipamentele si programele moderne de diagnostic, permit citirea si detectarea celor mai mici modificari in functionarea sistemelor de control a motorului, a transmisiei, a tablourilor de instrumente si altele.

Diagnosticarea computerizata este o modalitate foarte eficienta si moderna de verificare cat mai amanuntita a sistemelor electronice ale unei masini si pentru a identifica si a preveni defectiunile. Datorita acesteia, la service auto se obtin informatii adevarate despre starea actuala a unitatilor de control, a pieselor si componentelor masinii.

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă