21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăLifestyleAstra Giurgiu a învins cu 3-1 formația Zira FK, în turul al...

Astra Giurgiu a învins cu 3-1 formația Zira FK, în turul al doilea preliminar al Europa League

Echipa Astra Giurgiu a învins cu scorul de 3-1 (1-1), pe teren propriu, formația azeră Zira FK, joi seară, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal, informează Agerpres.

Alexandru Ioniță II (31), Alexandru Dandea (55) și Anthony Le Tallec (74) au marcat pentru gazde, în timp ce golul azerilor a fost semnat de Rașad A. Sadîgov (34).

Manșa a doua va avea loc pe 20 iulie, la Baku, iar Astra este favorită la calificarea în turul al treilea preliminar. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă