3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeLifestyleASA Târgu Mureş - FC Voluntari, primul meci al etapei a VIII-a....

ASA Târgu Mureş – FC Voluntari, primul meci al etapei a VIII-a. Cum s-a terminat

ASA Târgu Mureş a câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 meciul disputat cu FC Voluntari, în primul meci al etapei a VIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Costa ‘9, ’59 pentru gazde şi Pancu ‘3 pentru Voluntari.

În minutul 90, Bejan şi Kone au avut un conflict pe teren, în urma căruia au fost eliminaţi, iar Dedov ’51, Mureşan ’64, Gonzalez ’90+2 / Rus ’65, Bălan ’82 au luat cartonaşe galbene.

Tehnicianul echipei ASA Târgu Mureş, Vasile Miriuţă, a declarat că acest succes este meritat, deşi elevii săi nu au făcut un meci strălucit.
Nu am început bine, am început jocul practic de la 0-1, dar ne-am revenit repede. Per total am dominat adversarul. Chiar dacă n-am făcut un meci strălucit, este o victorie meritată. A fost foarte important să câştigăm pentru că ne dorim să ne menţinem acolo sus“, a spus Miriuţă la Digi Sport.

 

Cele mai citite

Aderarea României la Schengen nu va fi pe ordinea de zi a consiliului JAI de săptămâna viitoare

Aderarea României la spaţiul Schengen nu va fi pe ordinea de zi a şedinţei JAI de la începutul lunii decembrie, potrivit unor surse guvernamentale....
00:00:31

VIDEO. Noua Zeelandă vrea să renunțe la interdicția privind fumatul

Planul Noii Zeelande de a abroga legile care ar interzice vânzările de tutun pentru generațiile viitoare amenință vieți, a declarat un militant anti-fumat, calificând...
Ultima oră
Pe aceeași temă