20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleArgentina și Chile, în semifinalele Copa America

Argentina și Chile, în semifinalele Copa America

Argentina, marea favorită a competiţiei centenare de fotbal Copa America, a obţinut fără probleme calificarea în semifinale, învingând sâmbătă Venezuela cu scorul de 4-1 (2-0), într-un meci disputat la Foxborough (Massachusetts). 

Golurile primei reprize au fost înscrise de vârful de atac argentinian Higuain (min. 8 şi 28), apoi au marcat pentru câştigători Messi (60) şi Lamela (71), punctul Venezuelei fiind reuşit de Rondon (70). 

În semifinale, Argentina va întâlni, marţi, 21 iunie, SUA, la Houston.

 Echipa de fotbal a Chile a surclasat, cu scorul neverosimil de 7-0 (2-0) reprezentativa Mexicului, la Copa America, în sfertul de finală disputat sâmbătă seara la Santa Clara (California). 

Festivalul de goluri chiliene a fost semnat de Puch (16, 87), Vargas (44, 52, 57, 74) şi Sanchez (49). 

La sfârşitul meciului, selecţionerul Mexicului Juan Carlos Osorio a simţit nevoia să prezinte scuze poporului mexican, după umilinţa suferită în faţa Chile. "Îmi prezint cele mai sincere scuze suporterilor mexicani, întregului popor mexican", a arătat el în conferinţă de presă. "Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă este o ruşine, un accident al fotbalului", a continuat el. 

Mexicul a încasat cea mai dură înfrângere într-o competiţie oficială, după ce venea în urma a 22 de meciuri consecutive fără să piardă. Ultimul şi singurul eşec cu Osorio, fost antrenor la Chicago, New York şi Sao Paulo, pe banca Mexicului, a fost în octombrie 2015. 

Chile va disputa miercuri semifinala cu Columbia, la Chicago. 

Cele mai citite

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...

Bijuterii: Expresii de eleganță și simboluri ale rafinamentului personal

Bijuteriile, aceste minunate accesorii, sunt mai mult decât simple ornamente. Ele sunt reflecții ale culturii, eleganței și personalității, care traversează timpul aducând cu ele...
Ultima oră
Pe aceeași temă