10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleApeleaza la o firma de servicii funerare din Bucuresti pentru a organiza...

Apeleaza la o firma de servicii funerare din Bucuresti pentru a organiza usor o inmormantare

Pentru a putea depasi mai usor un eveniment nefericit ca acesta, exista solutii complete, pe care firmele de servicii funerare din Bucuresti vi le pot pune la dispozitie, pentru organizarea ceremoniei de inmormantare sau de incinerare.

Stabilirea protocolului si procedurile preliminarii de care se ocupa o firma de servicii funerare din Bucuresti s-au diversificat in timp, in prezent ele avand urmatoarele atributii:

– Constatarea decesului la locul producerii sale de catre un cadru medical specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare.

– Declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest fapt.

– Acolo unde este cazul se face si realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

– De asemenea, in cazuri speciale, se face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

– Obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc.

– Obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia.

– Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare.

Cu ajutorul unei firme de servicii funerare din Bucuresti veti scapa astfel de toata birocratia anevoioasa din Capitala, extrem de specifica dar si obligatorie in acelasi timp! Fara aceasta grija veti avea mai mult timp sa fiti alaturi de cei dragi in aceste momente delicate, pentru a va putea lua impreuna ramas bun de la persoana pierduta.

Este important ca firma de servicii funerare sa fie alaturi de dumneavoastra cu promptitudine si profesionalism, indiferent de sectorul din care faceti parte. De exemplu pentru servicii funerare in Bucuresti sectorul 1, casa funerara Bucur va sta la dispozitie 24/7. Astfel, tinand cont de preferintele si cerintele dumneavoastra si impreuna cu personalul calificat in organizarea unei inmormantari veti putea stabili de comun acord bugetul alocat.

O firma respectabila in domeniul serviciilor funerare va poate oferi pachete complete pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, avand incluse toate produsele necesare unui astfel de eveniment:

 – Sicrie de lux, traditionale, accesorii si garnituri corespunzatoare;

– Cruci din marmura, lemn, fier sau granit;

– Coroane, jerbe si aranjamente florale;

– Monumente funerare, urne si felinare ornamentale;

– Catafalc cu lumini, Capac frigorific;

– Lumanari, Candele, Articole religioase etc.

Apeland la sprijinul unei firme de servicii funerare din Bucuresti veti descoperi o serie de facilitati profesioniste, cum ar fi preluarea etapelor delicate din pregatirea inmormantarii, precum toaletarea, imbalsamarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. In plus, personalul va asigura manipularea si transportul siciriului la capela sau cimitir si asigura deasemenea servicii de transport al participantilor la inmormantare.

Firma de servicii funerare se va ocupa de furnizarea de produse in conformitate cu randuielile religioase si de organizarea pomenii si a parastasului la restaurant sau direct la cimitir. Astfel, puteti opta pentru:

– prosoape, batiste, esarfe.

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare etc.

Astfel, o firma de servicii funerare din Bucuresti va sta alaturi si va ajuta sa economisiti energie, timp si bani pentru organizarea unei inmormantari. O echipa formata din profesionisti se va ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru a va ajuta sa treceti cu bine printr-un astfel de moment nefericit, fiind alaturi de dumneavoastra cu profesionalism si empatie.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă