24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăLifestyleAndreea Mantea, adevărul despre relația cu Cristi Mitrea: „Copilul meu nu vrea...

Andreea Mantea, adevărul despre relația cu Cristi Mitrea: „Copilul meu nu vrea să știe de tată”

Andreea Mantea l-a cunoscut pe Cristi Mitrea în cadrul reality-showului „Burlăcița”. Cei doi au format la finalul emisiunii un cuplu, iar în cele câteva luni de relație, vedeta TV a rămas însărcinată. Cu toate acestea, luptătorul de MMA nu s-a mai împăcat cu Andreea Mantea, ba mai mult, conform declarațiilor sale recente din cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, la început nu credea că micuțul este fiul său.

Relația celor doi nu a fost una bună, însă au avut o serie de încercări de a se înțelege doar de dragul micuțului David. Se pare însă că Andreea Mantea regretă că și-a expus fiul în anumite situații care l-au făcut să sufere. 

 

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea. Când mi-l aduce era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a declarat Andreea Mantea, pentru emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

 

Dezvăluirile nu s-au oprit însă aici! O serie de declarații șocante au surprins întregul showbiz, după ce Andreea Mantea a susținut că tatăl băiatului ei o agresa în timpul sarcinii:

 „A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.”, a mai mărturisit Andreea Mantea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

tbi bank a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult decât în...

tbi bank anunţă că a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult...

LIVE UPDATE Ciolacu și Erdogan concluzie dureroasă: În Gaza ne confruntăm cu o tragedie

Am discutat cu președintele Recep Tayyip Erdogan situația din Orientul Mijlociu și suntem de acord că în Gaza ne confruntăm cu o tragedie, spune...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...
Ultima oră
Pe aceeași temă