12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleAndone consideră că plecarea lui Piţurcă de la naţională era previzibilă

Andone consideră că plecarea lui Piţurcă de la naţională era previzibilă

Ioan Andone este de părere că plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională era previzibilă.

"Era previzibilă această plecare, pentru că este deja al doilea episod. Este alegerea lui, nu putem să o comentăm, trebuie doar să o respectăm. Poate s-a gândit că are o anumită vârstă, că a stat un număr destul de mare de meciuri la echipa naţională. El e clar însă că a avut rezultate bune la echipa naţională la ce s-a putut face. Bineînţeles că se putea mai mult. Trebuie să recunoaştem că a lăsat o echipă aproape calificată la turneul final. România a luat acum o opţiune foarte mare de calificare cu şapte puncte după trei meciuri. Acum depinde şi de tipul de antrenor pe care îl agrează federaţia, pentru că sunt destui care ar accepta", a spus And one, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă şi-a dori funcţia de selecţioner, Andone a afirmat că orice antrenor ar accepta echipa naţională: "Orice antrenor ar accepta, pentru că este vorba de echipa naţională. Bineînţeles, dacă există o propunere, vezi ce ţi se oferă, care sunt condiţiile şi iei decizia în cunoştinţă de cauză. Pe mine nu m-a sunat nimeni de la federaţie, dar oricum am aflat doar de 30 de minute de plecarea lui Piţurcă. V-am spus, depinde de ce vrea federaţia. Poate vrea antrenor tânăr, poate vrea unul cu experienţă. Depinde de conducerea federaţiei. Aşa, este acolo, în cadrul federaţiei, Anghel Iordănescu, care are toate atuurile, dar nu pot eu să spun cine este mai potrivit acum la echipa naţională".

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă