22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăLifestyleAlege cele mai ieftine servicii de închiriere microbuze și autocare

Alege cele mai ieftine servicii de închiriere microbuze și autocare

Unde vrei să te distrezi cu prietenii, la munte sau la mare? Uneori nu știi ce să alegi, dar parcă o mică vacanță la mare trebuie să faci în fiecare an, în lunile de vară. La urma urmei, merită să te bucuri de mare tot atât de mult cât de munte, pentru că Marea Neagră îți oferă cu siguranță momente de neuitat, un concediu plăcut în fiecare an. Asta înseamnă că trebuie să decizi din timp, ce alegi pentru un prim concediu pentru vara asta: muntele sau marea. Sunt oameni care nu știu ce să decidă, ce să aleagă, dar care după ce privesc câteva imagini cu Marea Neagră, își schimbă decizia într-un timp foarte scurt. În ciuda tuturor lucrurilor – ce țin de costurile călătoriei, de cazare, de transport – oamenii se concentrează pe excursie, pe destinații frumoase, unde se pot bucura de clipe de neuitat.

Dacă ar fi să ne gândim de ce aleg românii litoralul românesc, am putea spune că puține sunt țărmurile mărilor care oferă peste 245 km de mare, plajă și soare. Doar stațiunea Mamaia are 8 km de plajă. Litoralul românesc este unic, oferă așa ceva. Țărmul Mării Negre este minunat, este locul ales de mii de români pentru a petrece concediul de vară. Nimeni nu poate rezista dorinței de a petrece un concediu la mare. Când spunem asta ne referim la turiștii români, dar și la mulți turiști din străinătate. 

Dacă îți dorești să pleci cu prietenii sau familia la mare, să petreci un concediu relaxant în diferite stațiuni de pe litoralul românesc, la Marea Neagră, ai mai multe variante de transport: cu trenul, cu microbuzul, cu mașina personală, sau poți închiria un microbuz cu șofer pentru a scăpa de grija condusului în traficul infernal din perioada concediilor.

 

Stațiunile de pe litoral se apropie tot mai mult de ceea ce doresc turiștii din punct de vedere al calității serviciilor oferite pentru orice sejur, oricât de lung ar fi acesta, ele tind să fie la dispoziția oamenilor prin oferte de cazare variate an de an.  Aici, în fiecare an, se oferă tot mai multe locuri de cazare, hotelurile sunt moderne și confortabile, restaurantele au meniuri variate cu preparate culinare delicioase, din care nu lipsesc micii tradiționali, mâncărurile din pește și fructe de mare, frigăruile și alte delicatese tradiționale sau exotice.

Litoralul românesc oferă soare, mare, plajă, multe variante de cazare și ospitalitate.

Românii nu știu ce stațiune să aleagă pentru concediul de vară, între Costinești, Mamaia, Eforie, Jupiter, Saturn, Vama Veche, Venus, Cap Aurora, 2 Mai, Neptun, Olimp. Toate au un farmec aparte, de aceea mulți turiști preferă să-și petreacă concediul în câteva dintre ele, atât cât le permite timpul liber, pentru a se bucura de mare, de răsăritul și apusul de soare la malul Mării Negre.

Multe dintre aceste stațiuni au hoteluri de lux, în care condițiile de cazare sunt excepționale. Unele hoteluri au piscine și plaje private, mai ales în stațiunea Mamaia, care este atât de mult frecventată de turiștii români, dar și de turiștii din alte țări ale Europei. Pentru a întregi imaginea de confort, putem aminti și de alte construcții de pe litoral, de cluburi și restaurante, de parcurile de distracții, etc.

 

Litoralul românesc este acum apreciat și de turiștii din străinătate, nu doar de români. Oamenii vin aici la odihnă și relaxare, la plajă, la distracție, pentru a crea amintiri de neuitat. Litoralul românesc este un centru de atracție pentru toate țările din Europa. Aici zilele de vacanță trec foarte repede, nu ai timp de plictiseală și nu te simți niciodată prea obosit pentru a te bucura de plajă și de mare.

Pentru transportul unor grupuri de persoane se poate apela la firmele de închiriere de microbuze sau autocare. Acestea se pot folosi pentru orice călătorie, spre oricare din stațiunile de pe litoralul românesc. Transportul este excelent, în condiții de confort și siguranță.

Vezi aici https://transcarsrl.ro/ cel mai avantajos serviciu de închiriere microbuze și autocare. Toate vehiculele sunt de marcă Mercedes, Volvo, Iveco, Temsa, Isuzu, sunt de cea mai înaltă calitate și în stare perfectă de funcționare. Au ITP-ul valabil, revizii tehnice realizate, sunt conduse de șoferi cu experiență în acest domeniu. Prin Transcar poți închiria orice tip de vehicul dorești – microbuz sau autocar – de brand. El va fi condus de un șofer profesionist, deci nu vei mai avea nicio grjă din acest punct de vedere – al transportului sigur, în condiții optime, confortabile.

 

Această firmă garantează calitatea și siguranța transportului cu microbuze și autocare. Aceste vehicule pot fi închiriate pentru diferite ocazii, pentru: transportul elevilor la școli, al copiilor la grădinițe, transportul de persoane la aeroporturi sau în stațiuni de agrement, transportul de turiști spre diferite orașe sau obiective turistice, pentru transportul de persoane spre mănăstiri și biserici, transportul de persoane la simpozioane sau conferințe pentru oameni de afaceri, transportul oamenilor spre supermarketurile din afara localității sau spre alte centre comericale din alte orașe.

Vehiculele sunt echipate cu aer condiționat, fotolii reglabile, au și alte dotări ce respectă standardele de calitate ale acestor mărci atât de apreciate în întreaga lume – Mercedes, Volvo, Iveco, Temsa, Isuzu. Plecarea este din București dar și din diferite regiuni din Teleorman, ca de exemplu din Videle, Roșiori de Vede, Alexandria, Zimnicea și Turnu Măgurele. Sunt microbuze care au un număr variabil de locuri pentru pasageri, care poate fi între 16-57 de locuri, pentru transportul unor grupuri mai mici sau mai mari de persoane spre diferite destinații din țară.

Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

A început Evaluarea Națională. Recomandările Ministerului Educației pentru elevi

Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a începe astăzi, iar Ministerul Educației (ME) a transmis, pe pagina sa oficială de Facebook, o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă