5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleAgendele personalizate - în plină ascensiune

Agendele personalizate – în plină ascensiune

Căutați un nou mod de organizare a numeroaselor dvs. evenimente? Cu toții avem propriile noastre căi de planificare a vieții noastre: aplicații, stilou și hârtie. Dar există agende personalizate ieftine care sun în plină ascensiune și pot fi soluția la haosul din viața dvs.

S-ar putea să vă întrebați de ce ar dori cineva o agendă voluminoasă, de “modă veche” când ar putea foarte simplu să îşi ţină toate notiţele în telefon? În timp ce telefonul este mai portabil, este mult mai puțin prietenos cu utilizatorul (puncte pentru evenimente – astfel încât să nu existe o imagine de ansamblu eficientă lunară, conectarea fiecărui eveniment cu minuțiozitate, aplicații diferite pentru urmărirea diferitelor lucruri) este plictisitor și simplu. Un telefon nu se poate personaliza aşa cum se întâmpla în cazul agendelor.

Telefoanele trebuie întotdeauna reîncărcate, pot fi furate și nu toți au un smartphone în primul rând. Unii utilizatori utilizează simultan agende personalizate şi telefon, pentru caracteristicile unice ale acestora. Sentimentul și valoarea de a avea elemente fizice în locul pixelilor este altceva de luat în considerare.

Dacă investiţi bani și timp într-un lucru unic, probabil că veți avea grijă mai mult pentru acel obiect și pentru conținutul său. În cazul banilor și al timpului, Global Print vă sare în ajutor cu agende personalizate ieftine.

O altă utilizare zilnică a unei agende este ca jurnal sau planificator. Cu ajutorul personalizării agendelor, paginile pot fi transformate într-un loc de reflecție. Agenda ca jurnal ne ajută să ne aşternem gândurile și sentimentele, să descoperim cine suntem, să rezolvăm problemele prin scriere și să reducem stresul. Putem pierde lecții importante pe care le învățăm în fiecare zi dacă nu avem timp să le procesăm (scris) și este o modalitate frumoasă de a privi înapoi.

La fel ca un spațiu de birou, nişte agende personalizate ieftine cu cât sunt mai personale, cu atât puteţi simţi mai mult proprietatea și controlul. Oamenii vor fi mai motivați să-și îndeplinească sarcinile și să-și facă treabă dacă agenda este atractivă pentru ei.

Un avantaj suplimentar pentru stilou și hârtie este ocazia de a scrie gândurile zilei. Cercetările arată că scrierea lucrurilor cu mâna pe hârtie vă ajută neurologic procesul de informare în mintea dvs. și vă amintiți și înțelegeți ceea ce ați scris mai bine decât dacă pur și simplu apăsați butoanele telefonului pentru a introduce informații.

Oamenii, indiferent de generație cumpăra agende personalizate ieftine din mai multe motive:

Listele din agendă vă ajută să vă amintiți.

Scrierea fizică pe hârtie adesea însemnează sarcina memoriei dvs., făcând-o mai ușor de reținut.

Agendele vă ajută să vă concentrați.

Dacă folosiţi telefonul pentru a utiliza o aplicație de lucru veți ajunge în mod inevitabil să vă uitaţi şi la mesajele primite, la ultimele ştiri apărute sau altele. Scrierea pe hârtie forțează o pauză de la ecran, care este necesară şi ne permite să accesăm părțile mai profunde ale creierului implicate în strategia și luarea deciziilor.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă