15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleA fost sau nu fault la Tătărușanu - ce spune autorul golului

A fost sau nu fault la Tătărușanu – ce spune autorul golului

Atacantul francez Olivier Giroud a subliniat sâmbătă, într-un interviu pentru AFP, că faza la care a înscris împotriva României, în meciul de deschidere a EURO 2016, nu s-a petrecut în careul mic, în condiţiile în care există suspiciuni că portarul Ciprian Tătăruşanu a fost faultat atunci. 

La începutul interviului, AFP i-a amintit lui Giroud că la golul său există suspiciuni că Tătăruşanu a fost faultat. 

Atacantul a spus: "În nomentul fazei eu nu văd că-i ating mâna. După aceea, la reluare, văd că se putea fluiera, dar faza nu s-a întâmplat în careul mic şi pot să-l ating pe portar. N-am vrut să fac rău, cum s-a întâmplat când am luat galben fiindcă am deschis arcada unui jucător român. E problema pe care o am la dueluri, se întâmplă să faultez. E însă imposibil să sar cu mâinile lipite de corp". 

Întrebat dacă golul său vine ca o uşurare după ce a fost criticat şi fluierat, Giroud a răspuns: "Pentru un atacant, e întotdeauna bine să înscrie. E însă o uşurare că am putut fructifica ocaziile pe care le-am putut avea. (…) E o mare uşurare. Ştiam că sunt aşteptat, la fel ca echipa. Golul acesta vine la momentul potrivit şi îmi continui seria. E ceva pozitiv. Eu joc mai bine în condiţii de ostilitate. Nu vreau să mă lupt cu bârfitorii, dar mă simt bine în acest sistem şi am căpătat multă încredere în naţionala Franţei. Mă simt foarte bine şi încerc să dau tot". 

Giroud a mai spus că Dimitri Payet, al cărui gol a adus vineri victoria Franţei (2-1), a reuşit un meci "aproape perfect". 

Atacantul a recunoscut că echipa Franţei a fost "foarte crispată" la meciul de vineri şi a recunoscut că jucătorii "aveau gurile cleioase". 

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă