18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle8 români din 10 intenţionează să cumpere cadouri de Paşte

8 români din 10 intenţionează să cumpere cadouri de Paşte

Conform rezultatelor acestuia, 81% din respondenţii femei intenţionează să facă cadouri de Paşti, în timp ce numai 76% dintre bărbaţi au declarat că vor face cadouri cu această ocazie.

Bărbaţii declară într-un procent de 73% că intenţionează să ofere cadouri soţiilor sau partenerelor, în timp ce 62% din femei susţin că soţul sau partenerul este prima opţiune pentru un cadou de Paşti, arată studiul Reveal Marketing Research.

Pe de altă parte, 56% dintre femei au declarat că vor oferi cadouri părinţilor, în timp ce numai 47% dintre bărbaţi au afirmat că vor face acest lucru.

Cu privire la locul unde vor petrece sărbătorile de Paşte, 83% dintre respondenţi susţin că vor petrece sărbătorile pascale acasă, în familie, şi că vor merge la biserică în noaptea de Înviere.

Un sfert dintre românii cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani spun că anul acesta de Paşte vor merge în vizită la rude sau la prieteni.

Pe de altă parte, două din 10 femei au afirmat că ţin post în Săptămâna Mare, în timp ce doar 14% din bărbaţi fac acest lucru. Jumătate din respondenţi au transmis că nu obişnuiesc să ţină post.

Deşi numai 8% din totalul respondenţilor afirmă că ţin tot postul, procentul creşte până la 22% în rândul respondenţilor cu studii primare.

Studiul a fost realizat în perioada 8-19 aprilie 2019, pe un eşantion de 1.001 persoane. Marja de eroare este de ą 3,1%.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă