18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 motive pentru care sa alegi MokaTrans, compania de transport colete la...

7 motive pentru care sa alegi MokaTrans, compania de transport colete la adresa in Anglia

Fiind o tara in care multi romani au ales sa plece pentru a isi imbunatati stilul de viata, cererile privind serviciile de transport catre Anglia au crescut in mare masura in ultimii ani. Si, odata cu cererea si oferta s-a inmultit. Din aceasta cauza este important sa cauti cu atentie firma de transport la care sa apelezi pentru a trimite pachetele celor dragi.

O alegere sigura si de incredere este MokaTrans, compania de transport colete la adresa in Anglia.

De ce sa alegi MokaTrans pentru transportul coletelor in Anglia

             O companie care activeaza intr-un astfel de domeniu trebuie sa indeplineasca o serie de criterii esentiale si, in plus, sa ofere si beneficii valoroase. Iar de acest lucru au tinut cont si reprezentantii companiei MokaTrans in momentul infiintari acesteia.

 

1.      Transport al coletelor door-to-door. Atat in momentul preluarii, cat si in cel al livrarii coletelor, un reprezentant al companiei poate veni direct la adresa. In acest mod fiecare client, dar si persoana destinatara economisesc timp pretios.

 

2.      Zona mare de acoperire, atat in Romania, cat si in Anglia. Compania MokaTrans isi desfasoara activitatea in aproximativ toate zonele din aceste doua tari –peste 40 de judete din Romania si peste 70 de orase principale din Anglia. Pentru a cunoaste zona de acoperire din regat iti recomandam sa verifici sectiunea MokaTrans – coletarie Anglia de pe site.

 

3.      Preturi avantajoase si oferte personalizate in functie de cantitate. Preturile practice de compania MokaTrans sunt unele corecte si competitive si sunt stabilite in functie de dimensiunile coletului trimis (inaltime, latime, lungi si greutate).

 

4.      Fara limita de greutate a coletelor. Compania nu impune o greutate maxima pe care pachetul tau trebuie sa o indeplineasca. Este important ca acesta sa aiba minimum 1 kg si poate ajunge chiar si la ordinul tonelor.

 

5.      Livrare rapida. Deoarece este important ca pachetul tau sa ajunga la cei dragi cat mai repede,  pentru ca acestia sa se bucure de cadourile primite, livrarea se face in cel mai scurt timp.

 

6.      Livrare in siguranta. Soferii parteneri ai companiei sunt unii cu experienta si profesionisti, astfel incat fiecare colet este in mare siguranta. Insa, in cazul exceptional in care un colet ajunge deteriorat, clientul primeste despagubirile aferente.

 

7.      Curse saptamanale. In acest mod, clientii nu vor avea de asteptat un timp indelungat pana cand coletul lor va pleca catre Anglia.

 

De asemenea, tuturor acestor beneficii li se adauga si usurinta de a colabora cu reprezentantii companiei MokaTrans, precum si suportul acestora pentru orice nelamurire sau problema intampinata. Pentru a rezerva un loc coletului la urmatoarea cursa, nu trebuie decat sa completezi un formular disponibil pe site sau sa ii contactezi prin telefon pentru a obtine indrumarea necesara.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă