13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyle7 mărci de ceas elegante şi accesibile

7 mărci de ceas elegante şi accesibile

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru el, indiferent că este ziua lui sau Crăciunul, nu ai cum să di greş cu un ceas clasic bine ales.

În perioada asta sunt în trend în continuare ceasurile clasice de argint şi ceasurile de aur, dar acum faţa ceasului se mai schimbă, destul de drastic, şi ca formă, şi ca dimensiune. Ştii ce? Noi ne bucurăm de aceste schimbări. Urmează să vă prezentăm o selecţie dintre cele mai vândute ceasuri la modă din categoria ceasurilor pentru bărbaţi.

După cum am zis, un ceas elegant şi de înaltă calitate ar trebui să fie un element esenţial în garderoba fiecărui domn. Asta înseamnă să investim o sumă semnificativă în accesoriul preferat. Dacă totuși nu aveţi intenţia să cheltuiţi fără măsură anul acesta, dar doriţi un ceas la modă, elegant şi funcţional, şi nu în ultimul rând durabil, aveţi noroc, pentru că există o mulţime de mărci renumite care oferă ceasuri de cea mai bună calitate la preţuri accesibile.
Merită să faceți cunoştinţă cu ceasurile acestea.

1. Victorinox

Liderii de pe piaţa elveţiană a cuţitelor oferă, de asemenea, o selecţie mare de ceasuri de calitate din categoria medie. Ceasurile Victorinox sunt cunoscute pentru designul lor trendy şi foarte atractiv, funcţii simple şi durabilitate. Sunt fabricate din titan uşor, au câștigat popularitate datorită calității ireproșabile pe care o prezintă, precum și rezistenței de care dau dovadă în timp.

2. Seiko

Purtând un Seiko ai senzaţia că porţi un Rolex pentru o fracţiune de preţ. Unul dintre cei mai mari vânzători de pe piaţă, Seiko oferă o gamă largă de stiluri cu cadrane similare a unui distribuitor de ultimă generaţie, dar cu un aspect mai casual. De asemenea, marca japoneză îşi dezvoltă propriul quartz pentru ceasurile alimentate cu baterii.

3. Casio

Casio este specializat în orice, de la ceasuri digitale pentru activităţi în aer liber, până la ceasuri pentru ocazii speciale. Alegeţi dintre ceasurile lor elegante din oţel sau din selecţia lor de ceasuri atractive cu curele din piele. Casio reprezintă una dintre cele mai accesibile mărci de pe piaţă, iar calitatea, estetica şi designul produselor este de înaltă calitate.

4. Tissot

Tissot a introdus pe piață primul ceas de buzunar cu două fusuri orare în anul 1853. De asemenea, ei au fost pionierii primelor ceasuri de buzunar și ceasurilor antimagnetice produse în serie, inclusiv ceasuri din plastic, piatră, sidef și lemn. Caracterizate prin inovație și reputație, ceasurile Tissot sunt elegante și de calitate superioară.

5. Citizen

Citizen este renumit pentru producerea celor mai exacte ceasuri realizate vreodată și la o fracțiune din costurile designerilor de ultimă generație. Aceștia sunt o companie ecologică care lansează chiar și o linie de ceasuri cu baterii cu lumină naturală sau artificială.

6. G-Shock

Dacă obișnuiți să petreceți mult timp în aer liber și vă doriți un ceas rezistent, durabil, atunci G-Shock de la Casio este alegerea optimă. Fiind rezistent atât la apă, cât și la șocuri, ceasurile G-Shock sunt construite pentru a fi dure. Structura masivă și forma robustă a ceasurilor G-Shock ne va da impresia că este indestructibil.

7. Timex

Timex oferă unele dintre cele mai atractive, versatile și accesibile ceasuri casual de pe piață. Nu doar că arată bine, dar se comercializează cu curele interschimbabile, și sunt și cronografe. putem avea funcționalitate și estetică de primă clasă la un preț foarte avantajos.
Multe alte modele găsiți pe timestore.ro.

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...
Ultima oră
Pe aceeași temă