10.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyle"Zeița de la Montreal" a împlinit 62 de ani. Care este rețeta...

“Zeița de la Montreal” a împlinit 62 de ani. Care este rețeta secretă a campioanei

Astăzi, 12 noiembrie 2023, Nadia Comăneci a împlinit frumoasa vârstă de 62 de ani. “Zeița de la Montreal” a dezvăluit cum își menține forma de invidiat.

Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă, demonstrează în continuare o formă fizică remarcabilă, iar secretul său constă într-o atenție deosebită acordată sportului și alimentației. Chiar dacă au trecut mulți ani de când s-a retras din activitatea competițională, Nadia Comăneci rămâne dedicată unei vieți active și sănătoase.

Ea subliniază importanța exercițiilor fizice regulate și a unei alimentații echilibrate în menținerea unei stări fizice optime. Această abordare a contribuit nu doar la succesul său în cariera de gimnastă, ci și la menținerea unei vieți sănătoase și active în prezent.

“Fac mișcare cel puțin 30 – 40 de minute în fiecare zi

“Fac mișcare cel puțin 30 – 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness.

Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică.

Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a spus Nadia Comăneci, citează Ziare.com.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ultima zi națională a lui Iohannis, zi de glorie pentru Ciolacu. Șeful Guvernului a făcut o “baie de mulțime” la Arcul de Triumf iar...

Aproape 3000 de militari, 130 de mașini blindate și 40 de avioane și elicoptere au participat la parada militară de la Arcul de Triumf,...

Voleibalistele de la CSM Lugoj, aproape de sferturile Cupei Challenge

CSM Lugoj a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce a învins în...

Numărul firmelor cu capital străin nou înființate în România, în scădere

În primele zece luni ale acestui an, numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate în România a scăzut cu 5,3%, comparativ cu perioada similară...
Ultima oră
Pe aceeași temă