6.8 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiWhatsApp testează un serviciu premium cu plată

WhatsApp testează un serviciu premium cu plată

WhatsApp, o platformă de mesagerie instantanee, a fost mereu în vogă pentru că aduce în mod regulat noi caracteristici. Speculațiile cu privire la faptul că WhatsApp lucrează la un model de abonament premium pentru utilizatorii de afaceri, circulă de ceva timp. Se pare că WhatsApp ar urma să ofere unele funcții suplimentare utilizatorilor săi de afaceri pentru a le oferi acestora modalități de a ajunge la clienții lor cu ușurință și în mod eficient.

WABetaInfo a transmis că platforma de mesagerie a început să testeze planul de abonament pentru anumiți utilizatori de afaceri cu cea mai recentă actualizare beta pe Android și iOS prin intermediul Play Store și TestFlight.

Potrivit raportului realizat de WABetaInfo, serviciul de abonament plătit al WhatsApp va fi o funcție opțională pentru utilizatori. Acest lucru înseamnă că utilizatorii Business sunt liberi să aleagă dacă doresc să plătească o sumă suplimentară premium pentru a utiliza funcțiile adiționale.

Utilizatorii WhatsApp Business pot activa serviciul de abonament din Setări WhatsApp. Conform rapoartelor, utilizatorii care fac parte din testarea beta vor fi martorii unei noi secțiuni numite WhatsApp Premium. Atingerea opțiunii le va permite acestora să se aboneze la acest plan, efectuând plata. WABetaInfo a raportat că taxa de abonament ar putea fi diferită de la o țară la alta.

Se pare că WhatsApp plănuiește să ofere deocamdată două beneficii principale care includ – posibilitatea de a crea o legătură de afaceri personalizată și un suport îmbunătățit pentru mai multe dispozitive. Funcția de afaceri cu link personalizat le-ar permite utilizatorilor să creeze un link de afaceri și să îl partajeze cu clienții lor pentru a vizualiza pagina de afaceri și pentru a-și face reclamă afacerii. Un astfel de link poate fi schimbat la fiecare 90 de zile.

Abonații WhatsApp Premium vor putea să asocieze până la 10 dispozitive cu contul lor principal. Acest lucru le va permite acestora să gestioneze mai mulți clienți în același timp folosind WhatsApp.

În special, funcțiile existente pentru afaceri vor rămâne gratuite. Abonamentul plătit este o opțiune pentru cei care doresc să obțină unele funcționalități suplimentare pentru a ajunge și a-și gestiona clienții prin WhatsApp.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Războiul din Ucraina, o imensă mașinărie de spălat bani

Afirmația din titlu nu-mi aparține. Ea a fost formulată de Mitch McConnell, liderul minorității republicane din Senatul american. Marii investitori își freacă mâinile. E...

Peste 13.500 de bugetari angajați în numai un an

În luna decembrie a anului trecut, numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era de 1.292.559. Făcând o scurtă analiză,...

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă