33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăLifestyle"Vulgar", noul single semnat de Madonna și britanicul Sam Smith

„Vulgar”, noul single semnat de Madonna și britanicul Sam Smith

Cântăreața americană Madonna și britanicul Sam Smith colaborează și scot un single numit „Vulgar.”

Atunci când i-a prezentat pe Sam Smith și Kim Petras la gala Grammy 2023, Madonna a afirmat: „Dacă cei din jur te consideră șocant, scandalos, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ești pe drumul cel bun,” scrie Billborad.com.

Sam Smith nu este străin de cântece controversate. „Unholy” este o piesă creată în mod intenționat pentru a fi controversată şi pentru a forţa limitele, atât din punct de vedere muzical, cât şi tematic.

„Vulgar”, lansat acum (vineri, 9 iunie) prin intermediul Capitol Records, este o piesă dance menită să te facă să te ridici de pe scaun.

„Vulgar” vine după câteva săptămâni de tachinări din partea celor doi. Smith a adus în vorbă o posibilă colaborare într-un clip de pe rețelele de socializare, în care cei doi cântau fiecare „Sam și Madonna” la nesfârșit.

La anunțarea single-ului săptămâna trecută, duo-ul a oferit un nou branding pentru team-up-ul lor, spunându-și pur și simplu ca „S&M”.

Atât Smith, cât și Madonna își intensifică în prezent programul de concerte. După ce au încheiat etapa europeană a turneului Gloria Tour, Smith merge în State începând cu 25 iulie.

Între timp, mult-așteptatul turneu Celebration Tour al Madonnei va începe în această vară, de la Rogers Arena din Vancouver, B.C., pe 15 iulie.

„Vulgar” este prima compoziţie originală a cântăreţului Sam Smith după lansarea de la începutul acestui an a materialului discografic „Gloria”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă