25.1 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeLifestyle"Vulgar", noul single semnat de Madonna și britanicul Sam Smith

“Vulgar”, noul single semnat de Madonna și britanicul Sam Smith

Cântăreața americană Madonna și britanicul Sam Smith colaborează și scot un single numit “Vulgar.”

Atunci când i-a prezentat pe Sam Smith și Kim Petras la gala Grammy 2023, Madonna a afirmat: “Dacă cei din jur te consideră șocant, scandalos, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ești pe drumul cel bun,” scrie Billborad.com.

Sam Smith nu este străin de cântece controversate. “Unholy” este o piesă creată în mod intenționat pentru a fi controversată şi pentru a forţa limitele, atât din punct de vedere muzical, cât şi tematic.

“Vulgar”, lansat acum (vineri, 9 iunie) prin intermediul Capitol Records, este o piesă dance menită să te facă să te ridici de pe scaun.

“Vulgar” vine după câteva săptămâni de tachinări din partea celor doi. Smith a adus în vorbă o posibilă colaborare într-un clip de pe rețelele de socializare, în care cei doi cântau fiecare “Sam și Madonna” la nesfârșit.

La anunțarea single-ului săptămâna trecută, duo-ul a oferit un nou branding pentru team-up-ul lor, spunându-și pur și simplu ca “S&M”.

Atât Smith, cât și Madonna își intensifică în prezent programul de concerte. După ce au încheiat etapa europeană a turneului Gloria Tour, Smith merge în State începând cu 25 iulie.

Între timp, mult-așteptatul turneu Celebration Tour al Madonnei va începe în această vară, de la Rogers Arena din Vancouver, B.C., pe 15 iulie.

“Vulgar” este prima compoziţie originală a cântăreţului Sam Smith după lansarea de la începutul acestui an a materialului discografic “Gloria”.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un contract de asfaltări în valoare de 220.000.000 de lei

Un eveniment șocant a avut loc în județul Vaslui, unde Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean (CJ) Vaslui și membru al PSD, a fost...

Cele 9 secrete ale morții! Dacă le știi, n-o să vă mai fie frică de moarte niciodată

1) Fiintele umane decedate mai exista inca si dupa descompunerea, disparitia organismului material, scrie alteea.ro. 2) Ele sunt alcatuite din substante invizibile, intangibile, pe...

Anunțul lui Ciolacu, după ce președintele CJ Vaslui a fost pus sub acuzare

Preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies