27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăTehnologieVIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

VIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

WhatsApp introduce servicii gratuite de API bazate pe cloud în cadrul unei campanii de promovare a utilizării aplicației de către mai multe companii, a anunțat Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta Platforms.

Serviciul de mesagerie, care a curtat din ce în ce mai mult utilizatorii din mediul de afaceri, este una dintre platformele pe care Meta a lansat mai multe funcții axate pe cumpărături și afaceri.

Zuckerberg, vorbind la evenimentul „Conversations” al Meta, a declarat că oferta ar însemna că „orice afacere sau dezvoltator poate accesa cu ușurință serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-și personaliza experiența și pentru a accelera timpul de răspuns pentru clienți, folosind API-ul nostru securizat WhatsApp Cloud găzduit de Meta”.

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfață software, pentru ca întreprinderile să își conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o tranzacție istorică din 2014, a declarat că întreprinderile nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă aceștia au cerut să fie contactați.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bali lansează o viză de nomad digital care îți permite să rămâi acolo timp de 5 ani

Indonezia speră să atragă mai mulți angajați care pot să lucreze remote (n.r. de la distanță) în țară cu o nouă viză pentru nomazi digitali. Viza...
00:00:51

VIDEO: Accident șocant de autobuz în Peru

Cel puțin 17 persoane, printre care trei copii, au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat joi (23 iunie) pe o autostradă din...

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă