23.4 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO: Kim Jong Un a participat la un eveniment de finalizare a...

VIDEO: Kim Jong Un a participat la un eveniment de finalizare a unui important proiect imobiliar

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a participat la o ceremonie de finalizare a unui important proiect imobiliar în capitala Pyongyang, a anunțat televiziunea de stat.

În imaginile difuzate de televiziunea de stat KRT, Kim a fost văzut cum a tăiat o panglică pentru a sărbători finalizarea clădirilor nou construite, înainte de a le vedea prin binoclu în timpul unei ceremonii care a avut loc luni, 11 aprilie). De asemenea, au fost difuzate diverse imagini filmate cu drona ale noilor clădiri.

Presa nord-coreeană a declarat că evenimentul a fost organizat pentru a marca finalizarea a 10.000 de apartamente și a unui zgârie-nori de 80 de etaje în zonele Songsin și Songhwa din Pyongyang, precum și a unei străzi principale cu facilități pentru „alimentație publică”.

Evenimentul a avut loc în contextul în care țara a marcat zece ani de când tânărul Kim a fost ales în fruntea partidului și a statului. Familia Kim a condus statul cu un singur partid în întreaga sa istorie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă