26.9 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusVIDEO: Coreea de Nord spune că primul său val COVID-19 s-a încheiat

VIDEO: Coreea de Nord spune că primul său val COVID-19 s-a încheiat

Coreea de Nord a declarat vineri că toți pacienții cu febră s-au vindecat, marcând sfârșitul primului val al pandemiei de coronavirus.

Coreea de Nord a marcat sfârșitul primului său val de pandemie. Presa de stat a declarat vineri că toți pacienții cu febră s-au recuperat.

Țara izolată nu a confirmat niciodată câte persoane au contractat COVID-19.

Presa de stat nu s-a lăudat vineri cu o victorie, spunând doar că „situația epidemică … a intrat într-o fază definitivă de stabilitate”.

Pyongyang a declarat că aproximativ 4,7 milioane de „pacienți cu febră” s-au recuperat complet și că 74 au murit din aprilie anul trecut.

Oficialii sud-coreeni și experții medicali au pus la îndoială aceste cifre…mai ales asupra numărului de decese.

În iulie, un semn de atenuare a epidemiilor a venit atunci când Partidul Muncitorilor, aflat la guvernare, a organizat un mare eveniment fără măști, invitând sute de veterani ai războiului coreean.

Iar săptămâna aceasta, a existat suficientă încredere încât mass-media de stat a arătat că sporturile au reînceput, de la bowling la liga națională de fotbal.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...

Diferențele dintre free trials și demo-uri 

Demo-urile și testările gratuite de produse au devenit treptat parte integrantă a soluției de vânzare B2B. In special datorită popularității modelelor Cloud și SaaS...

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...
Ultima oră
Pe aceeași temă