12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Un incendiu masiv face ravagii pe o piață din Bangladesh

VIDEO: Un incendiu masiv face ravagii pe o piață din Bangladesh

Autoritățile au muncit de zor pentru a stinge un incendiu masiv care a cuprins un complex comercial cu 3.000 de magazine din capitala Bangladeshului, Dhaka, au declarat pompierii.

Până în prezent nu au fost raportate victime în urma incendiului, care a izbucnit la primele ore ale dimineții de marți, dar personalul armatei a fost chemat în ajutor după ce flăcările s-au extins rapid în zona înghesuită și aglomerată din Bangabazar, unde se află faimoasele piețe de țesături din țară.

Rashid Bin Khalid, oficial al serviciului de pompieri, a declarat pentru Reuters că 50 de unități de pompieri lucrează pentru a stinge incendiul, a cărui cauză nu a fost cunoscută imediat.

Majoritatea magazinelor au fost făcute scrum în incendiu, dar nu existau informații dacă în interior au rămas persoane blocate, având în vedere că incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții, înainte ca majoritatea magazinelor să se deschidă, a precizat Khalid.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce sume pot fi accesate prin programul IMM Plus 2024 și ce sectoare pot obține finanțare

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România vor putea să ia credite bancare cu garanții de stat și cu dobânzi subvenționate prin noul...

Ministrul de Finanțe confirmă că inspectorii ANAF vor purta arme. Modelul este cel al Poliției Fiscale din alte țări

Inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală vor purta arme de foc în timpul activității lor profesionale, a declarat ministrul de Finanțe, Marcel Boloș. Ministrul...

Rusia – Ucraina, ziua 712: Mai multe țări din UEsunt favorabile achiziționării de muniție pentru Kiev

Mai multe ţări europene, printre care şi Franţa, sunt de acord cu achiziţionarea de către UE de muniţie produsă în afara Europei pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă