17 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeȘtirile zileiVIDEO: Se refac străzile din Centrul Vechi București

VIDEO: Se refac străzile din Centrul Vechi București

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că străzile din Centrul Vechi se refac. Lucrările au fost demarate și vor dura câteva săptămâni.

“După ce, timp de mulți ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenție serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a orașului.

Se lucrează deja în mai multe zone – în zona Hanul lui Manuc, dar și pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Șelari.

Lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vom finaliza reparațiile pe care ni le-am propus pe toate cele 14 străzi.

Fiind vorba de lucrări executate de firmele Apolodor și Delta ACM în baza garanțiilor, Primăria Generală nu plătește bani pentru ele. Simultan cu aceste lucrări, reparăm sau înlocuim mobilierul urban din Centrul Vechi,” scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies