12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVideo Rusia își reface armata cu imigranți

Video Rusia își reface armata cu imigranți

Arestările în masă ale imigranților (atât legali, cât și ilegali) continuă zilnic în Rusia. Kremlinul îi va trimite drept carne de tun în Ucraina pentru a lupta în războiul lui Putin, conform activistului Igor Sushko.

Raiduri în masă asupra migranților sunt în desfășurare de săptămâni bune în toată Rusia. Aceștia sunt arestați sub acuzații penale false pentru a putea fi trimiși apoi să lupte în Ucraina.

Citește și LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 493: Danemarca va dona 174 mil. euro suplimentar Kievului

Conform lui Igor Shushko, pe 28 mai, Comitetul de Investigații a emis o directivă către toate birourile regionale cu privire la prioritizarea cazurilor penale împotriva migranților documentați și fără acte. „Necesitatea politică internă” este invocată drept motiv pentru urgență.

Majoritatea lucrătorilor migranți din Rusia sunt cetățeni ai următoarelor țări: Uzbekistan, Tadjikistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Turkmenistan, Armenia, Moldova și Belarus.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă