17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Regele Charles marchează aniversarea morții Reginei Elisabeta a II-a

VIDEO: Regele Charles marchează aniversarea morții Reginei Elisabeta a II-a

Salve de tun în întregul Regat Unit au marcat primul an de la moartea Reginei Elizabeth vineri (8 septembrie).

Elizabeth, cea mai longevivă suverană a Marii Britanii, a murit la vârsta de 96 de ani pe 8 septembrie la Castelul Balmoral, reședința sa de vară din Scoția, după o domnie de 70 de ani.

Moartea reginei a marcat sfârșitul unei ere pentru Marea Britanie. În timpul celor șapte decenii pe tron, ea devenise nu doar figura centrală a Marii Britanii, ci și o prezență uriașă pe scena internațională.

Într-un mesaj aniversar, Regele Charles a scris: “La marcarea primei aniversări a morții Majestății Sale Defuncte și a ascensiunii mele, ne amintim cu mare afecțiune de viața ei lungă, de serviciul ei devotat și de tot ceea ce a însemnat pentru atât de mulți dintre noi.

“Sunt profund recunoscător, de asemenea, pentru dragostea și sprijinul care ne-a fost acordat mie și soției mele pe parcursul acestui an, în timp ce facem tot posibilul pentru a vă fi de folos. Charles R.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă