9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Pasager mort de beat pe Otopeni a făcut un scandal monstru

VIDEO: Pasager mort de beat pe Otopeni a făcut un scandal monstru

Scene de-a râsul plânsul pe aeroportul Otopeni cu un pasager mort de beat care căuta scandal. Sindicatul Europol a publicat imagini.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile într-o aeronavă care se întorcea pe Aeroportul Otopeni de la Lyon. Bărbatul care a consumat alcool a început să îi jignească pe pasageri și nimic nu l-a calmat. A fost nevoie de intervenția polițiștilor.

„În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate,” a transmis Sindicatul Europol pe Facebook.

Individul a fost amendat cu suma de 4.000 de lei pentru „săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Regatul Unit infirmă că tancurile Challenger 2 livrate Ucrainei ar avea un risc ridicat de radiații

Regatul Unit a confirmat că va furniza Ucrainei gloanțe cu capacitate de penetrare a blindajului, alături de tancurile Challenger 2, dar a insistat că au un risc scăzut de radiații. Uraniul sărăcit "este un component standard și nu are nicio legătură cu armele nucleare", a declarat Ministerul Apărării. "Armata britanică a folosit uraniu sărăcit în proiectilele sale de...

Diana Șoșoacă: Pacea nu poate să aibă ca fundament asimilarea etnică forțată a minorității românești din Ucraina

Senatoarea Diana Șoșoacă a transmis o serie de clarificări asupra propunerii sale de recuperare a teritoriilor istorice românești din Ucraina, precizând că această propunere...

Profit operațional record pentru Audi în 2022

Grupul Audi a încheiat anul fiscal 2022 cu un rezultat record într-un an în care compania și-a continuat ascensiunea spre a deveni lider de...
Ultima oră
Pe aceeași temă