40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Codin Maticiuc scoate mii de euro din buzunar pentru o notă...

VIDEO. Codin Maticiuc scoate mii de euro din buzunar pentru o notă de plată. „Am plătit de două ori!”

Invitat la podcast-ul „Acasă la Măruță”, Codin Maticiuc a oferit detalii despre viața de familie, despre cum a devenit milionar, dar și despre notele de plată pe care le achita pe la cluburi.

„Cea mai mare notă de plată pe care am avut-o și am plătit-o, de două ori la rând, a fost la Saint-Tropez, la Nikki Beach și încă o dată la Cannes, cu altă brigadă, brigada de la Monaco, am plătit de două ori câte 2.000 de euro.

A fost nota prima dată 10.000, eram 5 oameni. Mi s-a părut mult pentru cei care ne aud o să spună că e îngrozitor de mult și chiar este. La Cannes era David Guetta, punea muzică.

Erau banii părinților mei, normal că mereu ziceau ceva”, a povestit Codin Maticiuc în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Totodată, Codin a dezvăluit și detalii despre începuturile sale în lumea afacerilor. Primul său loc de muncă a fost la firma tatălui său, unde a activat încă din perioada liceului. Cu toate acestea, la vârsta de 33 de ani, și-a urmat pasiunea pentru actorie, debutând în industria filmului românesc prin pelicula „Două lozuri”, lansată în 2016.

De atunci, a continuat să-și urmeze drumul în acest domeniu, fiind distribuit în diverse producții cinematografice și seriale de televiziune. Printre cele mai notabile se numără „Miami Bici 1 și 2”, precum și „Clanul”, difuzat pe Pro TV.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă