27.6 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Cătălin Botezatu a dezvăluit de ce nu pleacă în concediu vara...

VIDEO. Cătălin Botezatu a dezvăluit de ce nu pleacă în concediu vara aceasta

Cătălin Botezatu, în vârstă de 57 de ani, are o vară aglomerată, fiind implicat în mai multe proiecte importante.

Cătălin Botezatu a fost invitat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, unde a discutat despre planurile sale pentru perioada următoare.

Designerul își va petrece o mare parte din timpul său în Cluj-Napoca, unde participă la diverse evenimente, printre care și festivalul Untold. Din acest motiv, a fost nevoit să renunțe la vacanța de vară și planifică să plece în străinătate cel mai probabil în luna decembrie.

Care vacanțe?! Nu! Nu, am niște proiecte foarte mari, dar vacanțe tocmai în decembrie. Proiectele mari pe care le am încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România,

a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, un nume iconic în lumea modei din România, este cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în industria modei și pentru prezența sa carismatică în media.

Născut pe 3 noiembrie 1966 în București, Botezatu și-a început cariera în modă în anii ’90 și a devenit rapid una dintre cele mai influente figuri din domeniu.

În calitate de designer de modă, Botezatu a reușit să îmbine stilul clasic cu inovația și extravaganta, creând colecții apreciate atât în România, cât și la nivel internațional.

A colaborat cu numeroase personalități din lumea modei și divertismentului și a fost apreciat pentru abilitățile sale de a adapta tendințele globale la gusturile locale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă