1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeInternaționalVIDEO. Câștigătoarea Miss Universe 2023. Am aflat cine este cea mai frumoasă...

VIDEO. Câștigătoarea Miss Universe 2023. Am aflat cine este cea mai frumoasă femeie din lume

Concursul Miss Universe 2023 a fost câștigat de Sheynnis Palacios din Nicaragua, eveniment care s-a desfășurat sâmbătă seara în capitala El Salvador, San Salvador.

Câștigătoarele competițiilor naționale din 84 de țări au concurat la Miss Universe din acest an, iar în juriu a fost prezentă o echipă formată din modelul Halima Aden, vedeta “Queer Eye” Carson Kressley, influencerul TikTok Avani Gregg și două foste câștigătoare ale Miss Universe, Janelle Commissiong din Trinidad și Tobago (Miss Universe 1977) și Iris Mittenaere din Franța (Miss Universe 2016), notează CNN.

La începutul evenimentului de sâmbătă seara, au fost anunțați cei 20 de semifinaliști, în urma rezultatelor competiției preliminare (și a unui vot global al fanilor). După runda în costum de baie, numărul a fost redus la 10. Runda rochiei de seară a redus din nou la jumătate numărul concurenților.

Două runde de întrebări și răspunsuri pe subiecte fierbinți au lăsat în competiție doar trei femei: Palacios, Porsild și locul trei Moraya Wilson din Australia.

Întrebată în runda finală cu cine ar alege să-și petreacă o zi din viață, Palacios a ales filosofa și feministă britanică din secolul al XVIII-lea, Mary Wollstonecraft, pe care a descris-o ca pe cineva care a depășit limitele și „a oferit oportunități multor femei.”

„Astăzi, nu există limitări pentru femei”, a adăugat ea, prin intermediul unui translator. Organizatorii au anunţat că următoarea ediţie a Miss Univers va avea loc în Mexic. 

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă