18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportVIDEO: A început Cupa Mondială din Qatar 2022

VIDEO: A început Cupa Mondială din Qatar 2022

Fanii fotbalului care au călătorit mii de kilometri pentru a vedea cel mai prestigios eveniment sportiv au stat la coadă ore întregi pentru a asista la lansarea unui festival al fanilor la Doha, sâmbătă (19 noiembrie). Astăzi, 20 noiembrie, a început CM 2022, cu un prim meci spectaculos, cel puțin în prima repriză, dintre Ecuador și Qatar.

În următoarele 28 de zile, fanii se vor putea bucura de fotbal, muzică și cultură în Qatar.

Reamintim că, într-o răsturnare de situație de ultimă oră, cu două zile înainte de meciul de deschidere al turneului, organismul internațional de guvernare a fotbalului, FIFA, a declarat că berea cu alcool nu va fi vândută pe stadioanele Cupei Mondiale din Qatar.

Cupa Mondială din 2022 este prima ediție a turneului organizată într-o țară musulmană conservatoare, cu un control strict asupra alcoolului, al cărui consum este interzis în public.

Favoritele acestui turneu sunt Brazilia și Argentina. Pentru mulți jucători care au scris istorie în ultimul deceniu este ultimul mondial, posibil chiar și pentru Cristiano Ronaldo.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă