28.3 C
București
sâmbătă, 13 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăUSR vrea scăderea prețului la carburanți prin aducerea TVA la 5%

USR vrea scăderea prețului la carburanți prin aducerea TVA la 5%

Deputatul USR Cristina Prună susține că soluția corectă pentru scăderea prețului la carburanți este reducerea TVA la 5%. Ea spune că după ce marți PSD a anunțat înjumătățirea accizei, miercuri „specialiștii guvernului PSD-PNL au realizat că încălcăm directive europene”.

Deputatul USR Cristina Prună spune că luni formațiunea a făcut un apel către toate partidele politice pentru scăderea TVA la carburanți la 5%.

„La câteva minute, Marcel Ciolacu a anunțat triumfalist că PSD vrea înjumătățirea accizei la carburanți. Foarte bine, noi am fi de acord cu orice reducere de taxe. Dar ce să vedeți, astăzi nu se mai poate! Acuze, minciuni, specialiștii guvernului PSD-PNL au realizat că încălcăm directive europene”, a scris miercuri seara pe Facebook Cristina Prună, potrivit stiripesurse.ro.

USR crede că scăderea prețului la carburanți cu TVA 5% este singura menită să facă diferența în buzunarul cetățenilor

Conform acesteia, singura propunere care ar putea să facă o diferență în buzunarul oamenilor este scăderea TVA la 5%: „E soluția corectă”.

Deputatul face din nou apel la Marcel Ciolacu, Adrian Câciu, Florin Cîțu „să nu se mai joace cu nervii noștri și să adopte propunerea corectă venită de la USR: TVA 5% la carburanți”.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:01:00

VIDEO: Ambasadorul ucrainean întâmpină o navă de cereale în portul italian

Nava "Rojen" care transporta porumb din Ucraina a sosit vineri (12 august) în portul Ravenna din nordul Italiei, după ce a făcut escală în...

Vestigii vechi de 7.000 de ani, descoperite în apropiere de Târgu Neamț

Vestigii arheologice vechi de 7.000 ani au fost descoperite, în apropiere de Târgu-Neamţ, de o echipă de arheologi condusă de cercetătorul Vasile Diaconu, din...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 171: Zelenski cataloghează din nou acțiunile armatei lui Putin drept teroriste

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că, după tot ce au făcut forţele ruse, "poate exista o singură atitudine faţă de Rusia - cea faţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă