5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăUSR propune comasarea Ministerului Familiei cu Ministerul Muncii, pentru a reduce cheltuielile...

USR propune comasarea Ministerului Familiei cu Ministerul Muncii, pentru a reduce cheltuielile statului

Președintele USR, Cătălin Drulă, propune desființarea Ministerului Familiei sau comasarea lui cu Ministerul Muncii, unul dintre avantajele acestei decizii fiind acela de a reduce cheltuielile statului.

Deputatul Cătălin Drulă face această propunere în momentul în care ambele posturi de ministru, de la Ministerul Muncii și de la Ministerul Familiei, sunt vacante. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat joi iar ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri.

“Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desființeze și ministerul inutil creat special pentru ea.

Ministerul Familiei a fost o construcție artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii și un extra-aparat inutil. Oprirea risipei bugetare și reducerea deficitului bugetar pot începe cu comasarea la loc cu ministerul Muncii”, a scris deputatul Drulă într-o postare pe internet.

Luni, 17 iulie, se reunește Consiliul Politic Național al PSD. În această ședință, conducerea PSD ar urma să decidă propunerile PSD pentru cele două posturi de ministru rămase vacante.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă