8.4 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăPoliticăUn senator USR care a lovit un bărbat susține că acesta și-a...

Un senator USR care a lovit un bărbat susține că acesta și-a retras plângerea

Un senator USR de Sălaj, Marius Virgil Bob, care a lovit un bărbat, susține că victima și-a retras plângerea.

“Plângerea depusă împotriva mea a fost retrasă. Întreaga întâmplare a fost rezultatul unor orgolii ce se pot naşte chiar şi între amici. Nimeni nu a fost rănit, au existat doar schimburi nefericite de replici şi o reacţie nervoasă nelalocul ei. Regret profund această reacţie şi îi asigur pe sălăjeni că rămân acelaşi om pe care se pot baza în Parlamentul României. Îmi continui munca, pentru că asta este important acum”, a transmis senatorul Bob printr-un mesaj postat pe internet.

Acest mesaj a fost postat de senator sâmbătă, 15 octombrie 2022. Incidentul se produsese cu aproximativ o săptămână mai înainte. Din imagini apărute în spațiul public reieșea că politicianul USR stătea la o masă cu alte două persoane. Senatorul s-a ridicat brusc de pe scaun, a trecut pe lângă un bărbat care rămăsese așezat la masă și l-a lovit pe acesta cu un telefon mobil în cap. Persoana lovită n-a părut să riposteze. Apoi senatorul Bob a dispărut din imagine.

Senator USR, filmat la o petrecere privată

Incidentul fusese recunoscut, acum patru zile, de senator, tot printr-un mesaj postat pe internet.

„Am avut în week-end, o altercaţie, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat şi am avut o reacţie nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercaţie şi voi colabora cu poliţia pentru stabilirea circumstanţelor incidentului”, anunța senatorul Bob.

Victima depusese inițial o plângere la Parchetul din Șimleu Silvaniei (județul Sălaj) dar această plângere a fost retrasă, susține senatorul Bob.

Din partea conducerii USR, o reacție a avut Ionuţ Moşteanu, vicepreședintele partidului.

“USR respinge orice fel de violenţă din spaţiul public. Am spus asta de nenumărate ori, o spunem încă o dată. Colegul meu s-a autosuspendat şi vom avea o discuţie în forurile partidului şi în prezenţa dânsului, în forurile de conducere şi vom lua o decizie în perioada imediat următoare. Orice variantă este posibilă şi este pe masă în acest moment. Trebuie să lămurim aceste lucruri, trebuie să îşi lămurească şi dânsul lucrurile şi întâmplările şi relaţia cu cetăţenii alături de care am văzut că aparent se distra, însă s-a încheiat prost”, a declarat Ionuț Moşteanu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:00:42

VIDEO. Fermierii polonezi blochează granița ucraineană

Fermierii polonezi au intensificat protestele la granița cu Ucraina marți (20 februarie), impunând o blocadă aproape totală a punctului de trecere și perturbând traficul...
00:01:00

VIDEO. Ucraina cere noi sancțiuni împotriva Rusiei

Premierul ucrainean, Denys Shmyhal, a îndemnat marți, 20 februarie, Uniunea Europeană și Japonia să impună noi sancțiuni economice Rusiei după moartea liderului opoziției ruse...
00:01:04

Pompierii luptă cu un incendiu mare în Philadelphia

Fumul și flăcările au cuprins acoperișurile a cel puțin două clădiri, în timpul unui incendiu în cartierul Francisville din Philadelphia luni (19 februarie), potrivti...
Ultima oră
Pe aceeași temă