0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiUn polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor să-i „repartizeze” un porc

Un polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor să-i „repartizeze” un porc

Un polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor săi să îi „repartizeze” un porc de Crăciun. Tânărul polițist a fost păcălit de colegii săi să întocmească o cerere și să invoce o ordonanță promovată de Liviu Dragnea.

Un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu a scris un raport în care a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun, potrivit G4Media.ro.

În solicitare, agentul face referire la Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de fostul președinte PSD Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Polițistul le solicită superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme.

Cererea polițistului. Foto:g4Media

Potrivit G4media, omul a fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

Poliția Giurgiu a precizat că s-a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și a măsurilor care se impun.

 „Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, se arată în comunicat.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă