21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul

Un ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul

Acesta se afla împreună cu soția și fiica sa , cu un grup organizat de turiști români care a plecat din Ploiești, cu autocarul, într-o excursie în Istanbul, în perioada 29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Imediat ce a constatat că soțul său lipsește, soția și ghidul agenției de turism din Ploiești au început toate demersurile pentru a-l găsi: au anunțat poliția, au mers la Consulatul României la Istanbul. Din cercetările poliției, se pare că ploieșteanul nu a ajuns în niciunul dintre spitalele din orașul turc.

În momentul dispariției, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când a sunat soția, telefonul era închis.

Precizăm că bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos și nu suferea de vreo afecțiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunțe sau să nu își mai amintească.

Familia e disperată și speră că va găsi un răspuns chiar și în tară. Oricine crede că ar putea avea o informație utilă este rugat să sune la numerele de telefon: 0730086887 sau 0722318523.

Cele mai citite

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...

Ministerul cercetării și digitalizării a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 – Transformare Digitală a Planului Național de Redresare...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă