10.2 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăCulturăUn nou bestseller cu extratereștrii

Un nou bestseller cu extratereștrii

“Ciclul Vital Nouă,” cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu, îmbină realitatea cu ficțiunea. O nouă aventură pentru căutătorii de extratereștrii.  

În “Ciclul Vital Nouă”, Simona Tănăsescu ne invită într-o lume unde limitele realității sunt doar un punct de plecare. Cartea, o combinație unică și ingenioasă de științifico-fantastic și realism, urmărește povestea enigmatică a lui Lily Rose, în timp ce, Pământul este transformat într-un imens laborator în care oamenii devin simple experimente. Hipofizienii, adevărații gardieni ai Universului, locuitori ai planetei Hipofizis,  desfășoară un experiment cosmic la o scară nemaiîntâlnită, cu scopul de a descoperi adevăratul potențial al speciei umane. Această intervenție extraterestră pune sub semnul întrebării tot ce știm despre libertate, destin și adevărata natură a conștiinței umane.

citește și: Disoluția unui partid de laborator/ “Cine nu sare ia condamnare!”

“Mi-au trebuit peste nouă ani să aduc această poveste în forma ei finală, un proces care a fost nu doar o provocare literară, ci și o călătorie personală profundă. Romanul acesta, dincolo de ideea mea, este rezultatul a numeroase cercetări și introspecții toate convergând spre crearea unei lumi în care fiecare detaliu este gândit pentru a provoca și a inspira cititorul. Aceasta carte este mai mult decât o poveste pe hârtie; este dovada că imaginația noastră poate crea lumi fără limite, dar mai ales faptul că și scriitorul român, prin prisma povestii sale, de unul singur, fără “armate” în spatele lui se poate ridica la înălțimile celui străin.” susține, Simona Tănăsescu

O călătorie în imposibil

Simona Tănăsescu își pune amprenta prin stilul său narativ unic, țesând o pânză de evenimente unde extratereștrii, dragostea, și dilemele umane se împletesc într-un spectacol literar de-a dreptul impresionant.

Romanul este o dovadă a măiestriei autoarei în a jongla cu temele clasice ale genului, oferind cititorilor o experiență de lectură ce îmbină suspansul cu emoția și profunzimea. “Ciclul Vital Nouă” nu este doar o carte, ci o aventură ce vă va transporta într-o lume fascinantă, unde imposibilul devine realitate.

Pentru cei interesați să exploreze această odisee literară și să se aventureze într-un univers plin de surprize, romanul poate fi achiziționat, aici:  https://www.velvetstory.ro/book/ciclul-vital-9/.  Este o lectură perfectă pentru sezonul sărbătorilor, fie ca un cadou pentru cineva drag, fie ca o escapadă personală în lumi neexplorate.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

CFR Cluj, tribut emoționant pentru conștientizarea cancerului pulmonar. Ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo

Într-o demonstrație impresionantă de solidaritate și conștientizare, multipla campioană a României, CFR Cluj, în parteneriat cu Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), au organizat...

Economia israeliană s-a depreciat în cele peste patru luni de război cu Hamas

Economia israeliană, în valoare de 500 de miliarde de dolari, a fost afectată în timpul războiului de peste patru luni împotriva grupării militante palestiniene...
00:00:51

Poliția trage cu tunuri cu apă la protestul fermierilor de la Bruxelles

Poliția a tras cu un tun cu apă într-o grămadă de anvelope arse la Bruxelles, luni (26 februarie), unde fermierii protestau pentru a cere...
Ultima oră
Pe aceeași temă