10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSocialUn incendiu a izbucnit la un motel situat în apropiere de Vama...

Un incendiu a izbucnit la un motel situat în apropiere de Vama Giurgiu

Pompierii giurgiuveni intervin cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit sâmbătă la camera tehnică a unui motel situat în apropiere de Vama Giurgiu.

”În urmă cu puţin timp pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu produs la camera tehnică a motelului Prietenia din municipiul Giurgiu. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi ambulanţa SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ, potrivit agerpres.ro.

Echipele de intervenţie au constatat că nu există pericol de propagare la restul imobilului, camera tehnică fiind amplasată la o distanţă de câţiva metri faţă de clădirea motelului.

Nu s-a impus evacuarea persoanelor aflate în interiorul motelului.

Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Incendiu la Therme București. Intervin pompierii

Incendiu a izbucnit la depozitul de alimente de la Therme București, anunță ISU București Ilfov.

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină pentru descarcerare si un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metri pătrați.

În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice.
Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 m. Se lucrează pentru localizare.

Pana la acest moment, nu sunt raportate victime.

Therme București a reacționat, la scurt timp după izbucnirea incendiului, afirmând că incendiul se află în afara complexului, este localizat și se lucrează la stingerea acestuia.

„Astăzi, 19 iunie 2022 iunie 2021, în jurul orei 16.00, a fost observată o emisie de fum provenind de la o anexă a depozitelor Therme Bucureşti, situate în afară complexului şi la o distanţă considerabilă. Echipele serviciului extern şi privat de pompieri ai Therme Bucureşti au intervenit prompt şi imediat pentru izolarea şi limitarea răspândirii incendiului, până la sosirea echipajelor de Autospeciale ISU. Acestea au sosit în timp record la faţa locului, acţionând cu autospeciale cu apă şi spumă. În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează la stingerea acestuia. Menţionăm că intervenţia se află la o distanata considerabilă de facilităţile Theme Bucureşti şi este amplasat în afara complexului. În niciun moment nu a existat un pericol de propagare a incendiului asupra complexului Therme sau de perturbare a activităţii în cadrul centrului”, conform Therme București.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...
Ultima oră
Pe aceeași temă