12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat a suferit arsuri grave la locul de muncă în urma...

Un bărbat a suferit arsuri grave la locul de muncă în urma intervenției la un tablou electric

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în incinta unei firme din municipiul Bistriţa.

Persoana care lucra la tabloul electric s-a ales cu arsuri pe faţă, pe mâini şi torace şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Incendiul izbucnit la tabloul electric a fost lichidat de către echipajul de pompieri trimis la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Paul Rodilă, a precizat, pentru Agerpres, că în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări cu privire la modul în care au fost respectate normele de securitate în muncă.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă