11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalTurcia îl atacă dur pe Netanyahu: vrea să tragă Orientul Mijlociu în...

Turcia îl atacă dur pe Netanyahu: vrea să tragă Orientul Mijlociu în război “pentru a rămâne la putere”

Turcia l-a acuzat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să tragă Orientul Mijlociu în război “pentru a rămâne la putere”, pe fondul unui conflict sângeros în Fâşia Gaza cu mişcarea palestiniană Hamas, relatează AFP, preluar de agerpres.ro.

“Este evident că (Benjamin) Netanyahu încearcă să tragă regiunea în război pentru a rămâne la putere”, a declarat ministrul turc de Afaceri Externe Hakan Fidan, la o conferinţă de presă în Qatar.

Hakan Fidan, care s-a adresat alături de prim-ministrul din Qatar şi ministrul de externe Mohammed ben Abdelrahman Al-Thani, a apreciat că “persistă” riscul unei extinderi în regiune a conflictului din Gaza.

Ministrul turc de Externe vine la București

Ministrul de Externe al Turciei, Hakan Fidan, vine la București și va avea o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu.

Ministrul turc de Externe va fi primit de premierul României la Palatul Victoria în după-amiaza de 31 ianuarie 2024.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă