10.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportFotbal"Tricolorii" au pornit cu stângul din prima. Avionul care trebuia să-i transporte...

“Tricolorii” au pornit cu stângul din prima. Avionul care trebuia să-i transporte în Elveţia s-a defectat

Naționala României a pornit cu stângul în lupta cu Elveția. Avionul care trebuia să-i transporte în Țara Cantoanelor s-a defectat.

“Tricolorii” au fost nevoiţi să ajungă de la Prishtina la Zurich cu alte două aeronave, a anunţat, duminică, selecţionerul Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

“Am avut probleme cu furtuna, am avut probleme cu avionul, au fost probleme. A fost şi o întârziere, am făcut şase ore de la momentul de când am plecat din hotel din Kosovo până când am intrat în hotel în Elveţia. Important este că nu s-a stricat în zbor. Dacă suntem aici, înseamnă că suntem sănătoşi şi asta este o provocare, le luăm pe toate cum le primim. Încercăm să ne energizăm, să ne capacităm, să ne motivăm şi, dacă trebuie, să schimbăm şi la Bucureşti aeronava, dar ducem puncte cu noi, eu sunt mulţumit cu asta”, a declarat selecţionerul Edward Iordănescu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Spania se laudă cu scăderea numărului de șomeri

Numărul șomerilor în Spania a înregistrat o scădere surprinzătoare în luna trecută, atingând cel mai redus nivel înregistrat într-o lună februarie începând din 2008,...

Ce facem cu Transnistria?

Ce a vrut să spună Serghei Lavrov, când a declarat că guvernul de la Chișinău o ia pe urma celui de la Kiev? Prezent...
Ultima oră
Pe aceeași temă