15 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentTransportatorii și fermierii continuă protestele

Transportatorii și fermierii continuă protestele

Transportatorii continuă protestele demarate ieri, iar în acest moment se regrupează la intrarea în Capitală, la Afumaţi.

“Suntem la intrare în Capitală. Suntem în curs de regrupare pentru a ne continua protestul. Ca şi locaţie nu suntem foarte hotărâţi care este direcţia din acest punct. Momentan suntem în regrupare. Suntem în zona Afumaţi, chiar la intrare, pe centură”, a declarat, pentru Agerpres, Alex Perţea, reprezentantul transportatorilor care participă la protest.

Întrebat dacă protestatarii se îndreaptă spre Guvern, el a menţionat că transportatorii nu s-au hotărât în această direcţie şi că “există o posibilitate, nu au nimic organizat în acest sens”.

Perţea a mai spus că în acest moment la protest participă 70-80 de persoane, 30-40 de tractoare şi aproximativ 50 de camioane.

Transportatorii au declanşat miercuri proteste spontane, fiind nemulţumiţi de evoluţia preţului la RCA. De asemenea, reprezentanţii unor organizaţii agricole reprezentantive au anunţat că nu au nicio o legătură cu protestul spontan anunţat în mediul online de fermieri din mai multe zone ale ţării, însă au confirmat participarea unor fermieri din organizaţiile lor.

În același timp, și fermierii continua astăzi protestul.

Coloane de tractoare se îndreaptă, la această oră, spre Capitală.

Fermierii vor să ajungă în fața Palatului Victoria și să discute cu reprezentanți ai Executivului.

Și fermierii s-au grupat tot în Afumați.

Proteste similare sunt organizate în mai multe orașe din țară.

Citește și:

Protest spontan al fermierilor, care au intrat cu tractoarele în Chiajna! Prefectul Capitalei a intervenit

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

Alegerile prezidenţiale ruse au început cu un vot anticipat în Extremul Orient rus. Scrutinul, în perioada 15-17 martie, primul de trei zile din istoria...

Un vot anticipat a început duminică, în alegerile prezidenţiale, în unele regiuni din Rusia, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă Tass, relatează CNN. Votul...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă