31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportTransferul tânărului fotbalist Matteo Duțu la AC Milan

Transferul tânărului fotbalist Matteo Duțu la AC Milan

Fundașul central Matteo Duțu ar putea fi transferat de la echipa Lazio la AC Milan.

Potrivit informațiilor de pe site-urile lalaziosiamonoi.it și milanreports, sportivul cu cetățenie română, Matteo Duțu va semna un contract valabil pentru următorii patru ani la AC Milan. Momentan, acesta face parte din echipa Lazio Primavera. Acolo, a strâns un număr de 64 de meciuri și 4 goluri pentru Lazio Primavera (U19). Duțu a mai jucat alături de români și în UEFA Youth League și a devenit o prezență constantă în loturile de juniori ale României.

Băiatul are o condiție fizică foarte bună și înălțime de 1,92 metri. Acesta nu a primit vreo șansă de a debuta într-o partidă oficială pentru Lazio, deși se numără printre cele mai importante produse ale academiei clubului din capitala Italiei. Sportivul a fost pe bancă la un meci de Liga Campionilor, o înfruntare cu Atletico Madrid, din faza grupelor.

Anul trecut, Duțu a fost la Lazio Primavera sub îndrumarea antrenorului Sanderra. Fundașul în vârstă de 18 ani a strâns în total 35 de apariții și a marcat un gol cu ​​tricoul «bianconceleștilor», în campionatul Primavera 1 și Coppa Italia, însumând 3092 de minute”, notează milanreports.com.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttp://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, născută în iunie 2002, este o tânără jurnalistă și specialistă în comunicare din Iași, România. A absolvit Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Iași și este studentă la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Începând cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alăturat echipei România Liberă, unde contribuie cu articole și reportaje săptămânale, precum și cu știri zilnice pe platforma online a publicației. Iustina are experiență în diverse roluri de jurnalism și PR, incluzând poziția de Coordonator PR la Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) și colaborator la newsletter-ul "Iașul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaborează cu NewsBox începând din octombrie 2023.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă