13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTragedie cumplită. O jurnalistă a murit după ce a consumat „şoricioaică”

Tragedie cumplită. O jurnalistă a murit după ce a consumat „şoricioaică”

Destin tragic pentru o tânără jurnalistă din Arad, care a murit la doar 47 de ani, în apele Mureşului. Apropiaţii spun însă că ultimii ei din viaţă au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moartă, consumase “şoricioaică”, împreună cu iubitul ei.

Dispariţia femeii a fost sesizată joi după amiaza, după ce bărbatul cu care a consumat “şoricioaică” în zona Splaiul Mureşului şi-a revenit de sub efectul substanţei. Se pare că acesta era iubitul ei, un interlop local.

Potrivit Aradon.ro, el a spus Poliţiei că miercuri seara au consumat substanţe cu efect psihoactiv, că femeia s-a dezbrăcat şi a intrat în apă să se scalde. Pompierii au fost solicitaţi pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului. Din păcate, tot ei au confirmat vineri seara moartea Ancăi Mureşan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureşului l-au scos la suprafaţă.

Medicul toxicolog Tudor Ciuhodaru a explicat pentru EVZ care sunt efectele consumului drogului numit șoricioaică. Acesta oferă renumita stare „zombie”, declanșată de otrava care se folosește împotriva rozătoarelor. „Șoricioaica este utilizată în combinație cu diferite alte tipuri de droguri de sinteză. Se fac niște cocktaill-uri cu potențial letal, atât direct: tulburări cardiace, respiratorii, urmat de colaps, comă și într-un final se ajunge la deces. Iar în mod indirect apare agresivitatea, care este de două tipuri – cea hetero – când devenim agresivi cu ceilalți și autoagresivitatea – efecte imprevizibile, letale, probleme cardiace, respiratorii, neurologice, în formă severă și mulți pot rămâne cu sechele”, a explicat medicul.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă