23.6 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSocialTragedia de la Odorheiu Secuiesc: Ancheta a fost preluată de Parchet

Tragedia de la Odorheiu Secuiesc: Ancheta a fost preluată de Parchet

Ancheta care vizează incidentul petrecut la Odorheiu Secuiesc, unde un perete al internatului în care erau cazaţi elevi ai Liceului Teoretic ”Tamási Áron” s-a prăbuşit, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş. Procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, după ce un elev a murit şi alţi trei au fost răniţi, una dintre victime fiind în stare gravă. Anchetatorii vor solicita mai multe expertize, după ce zona va fi asigurată.

Reprezentantul Parchetului a precizat că procurorul de caz va solicita mai multe expertize, dar la acest moment nu se poate face cercetare extinsă la faţa locului pentru că zona nu este asigurată.

”Urmează să se efectueze anumite expertize în cauză, însă la acest moment nu se poate intra la faţa locului, zona nu este asigurată, nu se poate face o cercetare la faţa locului extinsă, astfel încât mai multe detalii nu se pot furniza. A fost făcută o cercetare la faţa locului foarte sumar, pentru la acest moment locul nu este stabilizat”, a precizat Gianina Oreviceanu, potrivit news.ro.

Tragedie în Odorheiu Secuiesc, unde un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” s-a prăbușit peste patru adolescenți. Trei dintre aceștia au fost scoși de sub dărâmături și transportați la spital, în timp ce pentru un al patrulea echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic, constatându-se decesul acestuia.

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat după tragedia petrecută în Odorheiu Secuiesc, unde un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” s-a prăbușit, ucigând un adolescent și rânind grav alți trei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au închis resortul Lebăda Neagră, deținut de Toma Sandu, după ce au descoperit multiple nereguli în cadrul unei inspecții...

România nu va ceda Ucrainei niciun sistem Patriot dacă nu primește ceva în schimb, afirmă președintele Iohannis

România va ceda Ucrainei un sistem Patriot doar dacă va primi ceva în schimb, astfel încât capacitatea de apărare a României să nu scadă. Acest...

Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au închis resortul Lebăda Neagră, deținut de Toma Sandu, după ce au descoperit multiple nereguli în cadrul unei inspecții...
Ultima oră
Pe aceeași temă