28.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentInternat prăbușit la Odorheiu Secuiesc! Un elev a murit și alți trei...

Internat prăbușit la Odorheiu Secuiesc! Un elev a murit și alți trei sunt răniți

Tragedie în Odorheiu Secuiesc, unde un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” s-a prăbușit peste patru adolescenți. Trei dintre aceștia au fost scoși de sub dărâmături și transportați la spital, în timp ce pentru un al patrulea echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic, constatându-se decesul acestuia.

Potrivit autorităților, clădirea aparține Bisericii Catolice și este construită în 1910. Din primele informații, incidentul s-a petrecut chiar în momentul în care copiii intrau în camere după orele de curs.

Un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiul Secuiesc s-a prăbuşit, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 200 metri pătraţi. 

Patru adolescenți au fost suprinși de prăbușirea internatului. Este vorba despre un băiat, care și-a pierdut viața, o fată, care în acest moment este intubată și va fi transportată la un spital din Târgu Mureș, în timp ce alte două adolescente sunt conștiente, dar au suferit diverse traumatisme.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Zone din 5 sectoare ale Capitalei, fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei termice, în zone...

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă