3.7 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentTrafic de droguri la Arad. Peste 400 de mii de pastile confiscate

Trafic de droguri la Arad. Peste 400 de mii de pastile confiscate

La data de 10 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au luat decizia de a reține pentru o perioadă de 24 de ore un inculpat, acesta fiind investigat în legătură cu presupusa comitere a infracțiunilor de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comunicatul DIICOT

“La data de 10.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că inculpatul, a procurat și deținut în vederea comercializării, cantități mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente).

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, în locuința acestuia, din municipiul Arad, au fost găsite și ridicate peste 200.000 comprimate conținând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate conținând alprazolam și 61.000 comprimate cu substanță activă clonazepam.

De asemenea, au fost identificate și ridicate un număr de 25 de cartuşe de vânătoare, deținute ilegal.

La  aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată n=în comunicatul DIICOT.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă