15.1 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăFilmTom Hanks, ''câştigător'' la premiile Zmeura de Aur

Tom Hanks, ”câştigător” la premiile Zmeura de Aur

În filmul “Elvis” din 2022, interpretarea lui Tom Hanks a fostului manager al lui Elvis Presley din viața reală, colonelul Tom Parker, este crudă, coruptă și, conform rezultatelor premiilor Razzie din 2023, merită premiul pentru cel mai prost actor în rol secundar și cel mai prost combo pe ecran, notează Reuters.

YouTube video

Înainte de a sărbători cele mai bune filme ale sezonului în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar de duminică, premiile Razzie le-au desemnat sâmbătă pe cele mai proaste.

În ciuda moștenirii actorului din “Forest Gump”, cu roluri premiate cu Oscar, mulți critici și fani au condamnat interpretarea sa din “Elvis”, în special accentul său.

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur, trofeele anti-Oscar, au considerat că Tom Hanks a avut cea mai neinspirată interpretare a anului într-un rol secundar în filmul biografic “Elvis”, în care l-a întruchipat pe managerul lui Elvis Presley.

Alături de Hanks, drama biografică “Blonde”, cu Ana de Armas în rolul icoanei hollywoodiene Marilyn Monroe, a “câștigat” Razzies atât pentru cel mai prost film, cât și pentru scenariu. De Armas, însă, este în cursa pentru cea mai bună actriță pentru acest rol la Premiile Oscar de duminică.

De asemenea, au mai luat un Razzie Jared Leto, care îl interpretează pe Michael Morbius, și Adria Arjona, care o interpretează pe Dr. Martine Bancroft, în filmul “Morbius”, de la Sony Marvel. Ambii “câștigă” pentru cel mai prost actor și cea mai proastă actriță în rol secundar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Clotilde Armand a renovat pe ascuns un apartament pregătit de retrocedare. Zeci de mii de euro din bugetul primăriei, pentru că s-a spart o...

Un consilier local a descoperit cum primarul Clotilde Armand a renovat apartamentul de sub el, deși există o cerere pe Legea 10 legată de...

România educată este prost evaluată. Ce presupune schimbarea

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naţionale şi a feedback-ului din comunitatea educaţională, Federaţia Coaliţia pentru Educaţie a solicitat, într-o declarație de presă,...

Sorin Grindeanu a cerut conducerii Metrorex un raport privind cauzele accidentului din stația de metrou Timpuri Noi

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marţi seara, conducerii companiei Metrorex să îi prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs...
Ultima oră
Pe aceeași temă