21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăPoliticăTelenovelă politică: TNL i-a înjurat pe cei din PSD, TSD vrea să...

Telenovelă politică: TNL i-a înjurat pe cei din PSD, TSD vrea să trimită flori mamelor liderilor liberali

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că liderul TSD i-a propus să fie trimise flori tuturor mamelor liderilor liberali din TNL, după apariţia celor mai recente imagini de la şcoala de vară a liberalilor, unde s-au proferat injurii la adresa social-democraţilor.

Ciolacu admite că înregistrările respective au afectat “emoţional” coaliţia şi că s-ar fi aşteptat la scuze publice din partea conducerii PNL.

“Preşedintele tinerilor PSD-işti, de la TSD, mi-a propus astăzi, după apariţia acestor imagini, să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL-işti, atât de la nivel central, cât şi din ţară. Mi se pare un răspuns corect din partea preşedintelui (TSD – n.r.) şi îl felicit pentru această propunere. Astfel de lucruri nu duc la o construcţie, afectează în primul rând emoţional o coaliţie. Fiind un derapaj, m-aş fi aşteptat la nişte scuze publice – nu neapărat faţă de PSD-işti – ale conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăşi şi acest moment, nu înseamnă că întoarcem şi celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcţionează – la PNL”, a declarat Ciolacu marţi seara la Antena 3, conform agerpres.ro.

TSD va trimite flori liderilor liberali din TNL după injuriile adresate de aceștia din urmă, intervenind în conflict chiar și premierul Ciucă

Liderul social-democrat a adăugat că a discutat cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după apariţia primelor imagini de la şcoala de vară a TNL, ocazie cu care premierul şi-a cerut scuze pentru comportamentul tinerilor liberali, şi este de părere că cei din conducerea PNL ar trebui să ia măsuri pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Toni Greblă, AEP: Aproximativ 100 de milioane de buletine de vot, tipărite şi distribuite pentru alegerile din 9 iunie

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a anunţat marţi că aproximativ 100 de milioane de buletine de vot au fost tipărite pentru alegerile din...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă