26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentTakuto Oshima, mijlocaș japonez, a semnat cu Universitatea Craiova

Takuto Oshima, mijlocaș japonez, a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a realizat al treilea transfer al verii prin semnarea mijlocașului japonez Takuto Oshima.

Costel Gâlcă, antrenorul echipei, a insistat pentru aducerea acestui jucător, considerându-l o piesă importantă pentru întărirea echipei. Până acum, Universitatea Craiova a oficializat și transferurile lui Silviu Lung Jr. și Carlos Mora. Aceste achiziții demonstrează intenția clubului de a se întări și de a concura la cel mai înalt nivel în sezonul următor.

„Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al 3-lea transfer important al Universității Craiova pentru acest sezon!

La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.

Takuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinara, având următoarele caracteristici:

Viziune excelentă asupra jocului – Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient. Distribuția precisă a mingii – Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie.

Rezistență fizică și disciplină tactică – Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului. Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive. Este așadar o nouă piesă importantă a puzlle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima! Hai Știința! Împreună, reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!,” este mesajul celor de la Universitatea Craiova.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă